Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Door de schoenen van Shoelia heb je gegarandeerd een unieke uitstraling!

Shoelia staat bekend om het verkopen van kleurrijke en unieke trouwschoenen. Shoelia kenmerkt zich door de bijzondere stijl die het met zich meedraagt. Bent u iemand die niet een saaie, doffe uitstraling wil en het liefst wil opvallen en misschien wel in de schijnwerpers wil staan? Dan bent u in ieder geval bij Shoelia op het juiste adres. Shoelia beschikt over een breed aanbod aan zowel heren- als damesschoenen. Daarnaast verkopen wij ook nog bijpassende accessoires, zoals een vrolijke das of te gekke sokken. Bij ons zorgen we ervoor dat er geen enkel paar schoenen of accessoire hetzelfde is, omdat ze allemaal ambachtelijk worden gemaakt. Mocht u zelf nog een vrolijk ontwerp in gedachten hebben, dan kunt u bij Shoelia ook uw eigen droomschoenen laten ontwerpen. Het vakmanschap van Shoelia breidt zich uit door een samenwerking met Pepe Milan, een Spaans merk dat ook bekend staat om unieke schoenen en vrolijke printjes.

Het speciale assortiment van Shoelia

Natuurlijk bent u nu benieuwd wat er precies bij Shoelia wordt verkocht, dus daarom zullen wij het even haarfijn voor u samenvatten. Bij Shoelia verkopen we onder andere sneakers, veterschoenen, lakschoenen, schoenen van kurk, pumps, sneakers, schoenen van satijn of textiel en trouwschoenen. Wij geven u graag persoonlijk advies op maat, bijvoorbeeld als u gaat trouwen. Daarom kunt u buiten onze eigen werktijden een afspraak met ons maken waarin we onze volledige aandacht op u richten. Wij begrijpen namelijk zeer goed dat een trouwdag een van de mooiste dagen van uw leven moet zijn, dan wel niet de mooiste. We garanderen u dat u met de schoenen van Shoelia in ieder geval zal opvallen bij uw trouwdag en dat alle aandacht op u zal zijn gericht. Naast schoenen verkopen we ook nog accessoires, zoals vlinderdassen, riemen, pochetten, sokken en overhemden. Deze beschikken ook allemaal over een uniek en vrolijk printje dat bijpassend is bij specifieke schoenen in ons assortiment.

Meer weten over ons?

U kunt ons bezoeken via onze website www.shoelia.nl, maar we hebben ook winkels waar u langs kunt gaan, namelijk in Groningen en Veenendaal.