Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Goedkope computerreparatie in Leiden

 

Snel geholpen worden met een goedkope computerreparatie? Aarzel niet en bel SAM IT Services op. Kapotte laptop maken, kapotte computer maken…. Niets is ons te gek.

Heeft u een laptop die een raar geluid of heel veel geluid maakt? Of mist u het blazende geluid wat u normaal gesproken wel hoort? Wordt de laptop steeds erg warm of zelfs heet? Wacht dan niet te lang en neem dan contact op met de telefonische helpdesk van SAM IT Services. Wij maken uw laptop weer normaal en zorgen ervoor dat u weer verder kan aan school of werk. Computerhulp en computerproblemen zijn vervelend en moeten zo snel mogelijk worden opgelost. Daarom is SAM er om deze taak op zich te nemen. Een snelle service met repareren wat u slechts €5,- per kwartier zal kosten. Geweldig, toch? Kom gauw langs bij ons pand aan de Fruitweg in Leiden.

 

Goedkoop een reparatie aan de laptop

De reparatie van uw laptop of computer hoeft helemaal niet duur te zijn, wij bewijzen het elke dag. Door effectief te werken met de beste materialen is het allemaal zo gebeurd. Een veelvoorkomend computerprobleem beschrijven we hieronder. Computers kunnen niet goed tegen stof en warmte. Stof zorgt er namelijk voor dat de luchtstroom die nodig is om de computer of laptop te koelen belemmerd wordt. Hierdoor kan de temperatuur hoog oplopen in het apparaat, wat de hardware niet ten goede komt. Behalve dat de stof zorgt voor hoge temperaturen kan het ook zorgen voor kortsluiting. Doordat de behuizing van een laptop krapper is, zijn laptops extra vatbaar voor oververhitting of kortsluiting. Dit soort zaken komt SAM vaak tegen en veroorzaakt veel computerproblemen. De computerhulp is een klik van u weg.

 

Laptop laten maken in Leiden

Goedkoop uw laptop of computer laten maken doet u bij SAM.