Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Kwaliteit voor iedere auto

Je buurman heeft net een nieuwe auto gekocht. Hij loopt te pochen over de bijzondere kwaliteiten van zijn nieuwe auto. Zijn auto heeft allerlei technische snufjes die jouw auto niet heeft. Hij houdt automatisch afstand van zijn voorligger. Inparkeren hoeft je buurman niet meer te doen. Zijn auto doet dat voor hem. Hij hoeft alleen maar op de bestuurdersstoel te blijven zitten. Jij kijkt naar je eigen auto die al wat jaren meegaat. Hij heeft je nog nooit in de steek gelaten dus waarom zou jij een andere auto willen kopen. Ga bijvoorbeeld voor een fiets telefoonhouder.

 

Het hoogste comfort in een oudere auto

Als jouw auto al wat ouder is bemerk je gelijk dat je keuze in het aantal accessoires terug loopt. Wanneer jij iets wil kopen wat als accessoire in jouw auto past moet je lang zoeken en vaak kom je uit op een tweedehands verkooppagina. Jij wil wel wat meer comfort in je auto. We geven je wat advies hoe je dat het handigste kan aanpakken.

Een autotelefoonhouder voor ieder bouwjaar

Brodit is niet begonnen met het ontwerpen van autotelefoonhouders bij de meest recente auto’s. In tegendeel. Voor oudere auto’s ontwierpen ze al een Brodit ProClip. Juist in auto’s die al wat ouder zijn is het vaak lastig om zo’n accessoire te installeren. Brodit begrijpt dat jij niet wil boren in je dashboard en daarom heeft de ProClip een speciaal systeem. Hij wordt namelijk ingeklemd tussen de delen van je dashboard. Het resultaat is wonderbaarlijk. Je ziet pure schoonheid geïnstalleerd in jouw auto. Daar moet je buurman nog maar aan zien te tippen.

https://www.telefoonhouderwinkel.nl/montagebeugels/brodit-fiets