Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Waarom aanmelden zonder fysiek contact?

De technologie wordt voortdurend verbeterd. Tegenwoordig is contactloos registreren mogelijk. Bijvoorbeeld op het gemeentehuis of de tandarts. Tijdens corona is dit erg handig om direct contact te verminderen. Maar er is meer. Contactloos registreren heeft verschillende voordelen.

 

Online toename

Tegenwoordig doen bedrijven veel dingen online. Ze houden bijvoorbeeld online meetings en sturen steeds meer e-mails heen en weer. In dit geval is onnodig naar buiten gaan misschien geen goede zaak, want je moet heel voorzichtig zijn. Vergeet bijvoorbeeld het mondmasker niet en het regelmatig desinfecteren van de handen. Het kan toch zo zijn dat je een afspraak hebt waar je echt heen moet. Het kan gewoon niet online plaatsvinden. Vele bedrijven zijn creatief bezig geweest door zich aan te passen aan de omstandigheden.

 

Contactloos

Hieruit zijn verschillende oplossingen naar voren gekomen. Een daarvan is een oplossing die bestond vóór de coronacrisis, maar die nu steeds vaker wordt toegepast. Op deze apparaten kunt u zich contactloos of met een paar klikken registreren. Dit voorkomt onnodig contact. Met deze tool kun je een plek binnenlopen. Vervolgens scan je de QR-code om je te registreren. Nadat de scan is voltooid, krijgt het personeel bericht dat er bezoekers zijn die kunnen helpen. Zie het als een digitale receptie.

 

Prioriteiten

Ook werknemers kunnen hiervan profiteren als de receptioniste aanwezig is. Werknemers kunnen zich meer concentreren op andere taken, zoals de roosters van andere werknemers en het bellen van klanten over afspraken. Wanneer er wel een receptionist aanwezig is, kan dit ook voordelen voor de medewerker opleveren. De medewerker kan zich namelijk meer focussen op andere taken, zoals de agenda’s van andere medewerkers en het bellen met cliënten over afspraken.

 

Uitvoering

Het blijkt dat een bezoekersregistratiesysteem op deze manier gewoon ontzettend handig is.

Er zijn verschillende bedrijven die dit soort software en hardware voor een bedrijf kunnen leveren. Het bedrijf hoeft alleen het doel aan te geven en het type hardware dat geleverd moet worden. Het enige wat de kopende partij hoeft te doen is de digitale ontvangstsoftware gebruiken om de taak eenvoudig te voltooien.

https://www.economy.nl