Web-raketa

mei 01, 2019 Computers / Shopping

Webcam cover bedrukken bij Webcamcovers

Je kunt nu bij Webcamcovers een webcam cover laten bedrukken. Een onbeveiligde webcam is een makkelijk doelwit voor hackers. Via de camera van je laptop, tablet of smartphone kunnen hackers meekijken naar je dagelijkse bezigheden. Zo kunnen ze zien wanneer je niet thuis bent zodat ze hun slag kunnen slaan om bij je in te breken maar zo kunnen zij ook kijken naar persoonlijke gegevens zoals medische gegevens of bankgegevens en deze gegevens misbruiken. Een hoesje voor de camera aanschaffen kan één van de veiligheidsmaatregelen zijn maar er zijn ook diverse andere veiligheidsmaatregelen die belangrijk zijn.

Veiligheidsmaatregelen

Het wordt sterk aangeraden om een goede virusscanner of malware scanner te installeren en deze twee scanners met regelmaat een scan laten uitvoeren zodat hackers geen toegang krijgen tot je apparaat. Zo blijven uw privacygevoelige data ook daadwerkelijk privé. Ook is het verstandig om een firewall te gebruiken. Deze firewall dient als verdediging op uw apparaat en dit programma beheert alle netwerken die in- en uitgaan. Wordt er iets verdachts gevonden? Dan wordt je meteen gewaarschuwd zodat uw scanner aan de slag kan. Houd ook  de firmware van de camera up-to-date omdat dit ook de veiligheid up-to-date houdt. Gebruik je je camera helemaal nooit? Plak hem dan af (of als u het stijlvoller er uit wilt laten zien, een hoesje). Dit is de simpelste manier om ervoor te zorgen dat niemand met je meekijkt. Een andere tip is om altijd alert te blijven. Zie je iets verdachts? Zet je scanner dan aan het werk. Vaak gaat er een lampje branden als iemand anders via uw camera mee kan kijken.

Waarom Webcamcovers.nl?

Een webcam cover bedrukken kan een uniek en stijlvol cadeau zijn voor bijvoorbeeld uw netwerk relaties. Je kunt een logo op het hoesje laten drukken zodat het bedrijf ook meer naamsbekendheid krijgt en de ontvanger direct weet van wie het geschenk afkomstig is. Kies uit diverse kleuren en materialen. Je kunt altijd eerst een vrijblijvende offerte aanvragen zodat je zeker bent van het budget en je meteen weet waar je aan toe bent – geen onverwachte kosten of addertjes onder het gras.