Web raketa
Image default
Computers / Shopping

All Dent voor uw praktijk interieur

Het inrichten van een tandartspraktijk is niet gemakkelijk daarom staat All Dent voor u klaar met een ruim aanbod materialen en gereedschappen om uw praktijk klaar te maken. Allereerst gaat het bedrijf voor u een plan opzetten om uw interieur te restylen en uiteindelijk zullen zij dit plan realiseren – in principe hoeft u zichzelf nergens zorgen over te maken. U hoeft alleen maar uw voorkeuren en wensen door te geven.

Waarin onderscheidt All Dent zichzelf?

All Dent is gestart als een familiebedrijf en een goede relatie is hun nummer één prioriteit. Het familiebedrijf is te herkennen aan hun team van professionals – ze bedienen niet voor niets meer dan zevenhonderd (tandarts) praktijken door heel Nederland. Iedere dag zetten zij hun beste beentje voor om de klanten tevreden te stellen en tevreden te houden. Service is het belangrijkste punt in het bedrijf en daarom wordt er veel geïnvesteerd in de (lange termijn) relatie met de klant. Het bedrijf staat voor snelheid, flexibiliteit en continuïteit en hierop kunt u dan ook rekenen tijdens de samenwerking.

De werkwijze

Allereerst geeft u uw wensen door aan All Dent – zij nemen deze ideeën dan als uitgangspunt van het ontwerp. De interieurarchitecten en ontwerpers stellen een concept samen en regelen het gehele ontwerp voor u. Vervolgens krijgt u advies over hoe u het beste uw praktijk kunt indelen en welke producten u hierbij allemaal nodig hebt om het plaatje compleet te maken. Naast de indeling en het ontwerp bent u in de webshop ook aan het juiste adres voor de benodigde producten. Er is een uitgebreid assortiment in dentale A-producten. Bekijk de website Alldent.nl voor meer informatie over de inrichting van uw praktijk.

De mening van klanten

De meningen van klanten worden zeer serieus genomen bij het familiebedrijf en daarom kunt u onder het kopje ‘Testimonials’ meerdere filmpjes vinden van klanten en hun ervaringen van het laten inrichten van hun mondzorg, tandarts of orthodontiepraktijk. Ook zijn er interviews te vinden met verschillende klanten. Deze interviews kunnen u meer inzicht geven in het bedrijf en hoe de samenwerking verloopt. De meeste klanten hechten veel waarde aan het zeer vriendelijke en persoonlijke contact en de professionaliteit en kennis van het team.