Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Een afscheidscadeau vinden voor je collega

Een afscheidscadeau vinden voor een collega kan best lastig zijn. Vooral wanneer je weinig persoonlijke gesprekken hebt gehad, maar eigenlijk alleen maar over werk hebt gepraat in de tijd dat jullie elkaar kennen. In dat soort gevallen is het misschien beter om niet de hoofdverantwoordelijke te zijn voor het cadeau regelen tijdens het afscheid. Als je de collega wel persoonlijk kende, is het ook leuk om een echt persoonlijk cadeau te geven. Dat maakt het afscheid ook leuker voor de collega, hij of zij heeft een goede herinnering aan de laatste dag, waarbij hij of zij echt het gevoel heeft dat hij of zij gewaardeerd is geweest op de organisatie. Een afscheidscadeau via Jilster is daarom de tip!

Een tijdschrift als afscheidscadeau voor je collega

Je zou het niet denken, maar een tijdschrift is het perfecte cadeau voor een afscheid van je collega. We zullen je overtuigen. Denk maar aan alle voordelen die je hebt bij een fotoboek als cadeau geven: het is persoonlijk, haalt herinneringen op en is leuk om jaren later nog in terug te kijken door de ontvanger van het cadeau. Deze voordelen zijn ten eerste allemaal toepasselijk op een tijdschrift, maar een tijdschrift kan nog veel meer bevatten dan alleen een fotoboek. Een tijdschrift is een gestileerde uitgave die een bepaald onderwerp daadwerkelijk kan uitlichten: hoe zeer de collega op jullie werk gewaardeerd werd, en dat hij of zij gemist gaat worden. Anders zouden jullie geen afscheidscadeau geven.

Wat kan er allemaal in een tijdschrift

Ten eerste kunnen er allerlei leuke anekdotes in het tijdschrift verwerkt worden, waar collega’s vertellen van grappige verhalen op het werk, uitdagingen die aangepakt werden op een bevredigende manier en nog veel meer. Daarnaast kunnen allerlei collega’s en de baas ook gelukwensen meegeven aan de collega bij zijn of haar nieuwe positie, allemaal sterke punten aandragen van het werk dat de collega verricht had en nog veel meer. Je bent alleen maar gelimiteerd in de capaciteiten van je eigen fantasie! Ga daarom vandaag al aan de slag voor het afscheidscadeau van je collega, dan heb je bij het daadwerkelijke afscheid er al minder werk aan.