Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Artea Grafmonumenten luistert naar uw verhaal

Wanneer u een persoonlijke gedenksteen zoekt voor uw dierbare geliefde gaat u natuurlijk naar Artea Grafmonumenten. Deze professionals weten als geen ander hoe belangrijk het is om een mooi plekje te hebben om even helemaal alleen te zijn met de persoon die u zo mist. Geen 13 uit een dozijn monument, maar een speciaal voor u en uw dierbaar overledene gemaakt. Volgens uw wensen, op basis van uw verhaal over de overledene. Door goed te luisteren naar familieleden en nabestaanden ontstaat er een uniek beeld dat past bij de overledene maar ook de verwachtingen van de mensen die het graf een bezoek brengen. Samen met de familie wordt er gewerkt aan een heel persoonlijk gedenkteken dat troost biedt. Troost, omdat Artea Grafmonumenten als geen ander weet hoe herinneringen tot leven te laten komen in het ontwerp.

Artea Grafmonumenten voor een persoonlijk gedenkteken

Door deze werkwijze zorgen de professionals van Artea Grafmonumenten ervoor dat u, zo gewenst, altijd een persoonlijk en uniek ontwerp krijgt dat ook nog eens binnen uw budget past. Een persoonlijk gedenkteken, groot of klein, zij maken voor u een grafmonument eventueel gecombineerd met verschillende materialen, of met details die u bij een ander grafmonument zo passend vindt voor uw dierbare.

Emotioneel moment

Definitief afscheid nemen van iemand die u lief heeft, is een emotioneel moment. Hierna volgt een tijd die gekenmerkt wordt door rouw, gemis en verdriet. Een periode die niet in dagen of weken is uit te drukken. Omdat het voor iedereen verschilt. Herinneren en gedenken is daar onderdeel van. Artea Grafmonumenten neemt graag de tijd voor u om te bespreken welke manier van herdenken het best bij u past en welk gedenkteken u hierbij in gedachten heeft.

Maak een afspraak

Op de website van Artea Grafmonumenten krijgt u al een beknopt beeld van de vele mogelijkheden. Maar door in gesprek te gaan (Alkmaar: 072 – 511 25 60, Veenendaal: 0318 – 525 356) met één van de professionals krijgt u een uitgebreid idee van alles wat er mogelijk is en wat bij uw persoonlijke smaak én niet te vergeten uw budget past. Ze bieden u de mogelijkheid om een exclusieve, persoonlijke, misschien wel gedurfde, maar altijd een unieke gedenksteen te laten maken. Uiteraard is het ook mogelijk een traditionele gedenksteen te kiezen.