Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Een HP latex aangeschaft voor een goede prijs!

Wij, als grafisch bedrijf, waren op zoek naar een HP Latex printer voor een relatief goede prijs. Onze huidige latex printer heeft de laatste tijd wat problemen met het uitprinten van verschillende soorten documenten. De printer zelf is ook al een hele oude printer, dus het werd tijd om deze oude rakker te vervangen voor een splinternieuwe! Daarom gingen wij op zoek naar een van de beste Latex printers die we konden vinden.

HP latex printer is een relevante aankoop

Onze baas had ons gevraagd of wij verschillende soorten printers konden vergelijken met elkaar, zoals een HP Latex printer of van een ander merk. Na ongeveer een paar dagen had iedereen een lijst je gemaakt met hun aangewezen printer. We hebben een tijdje een discussie gehouden welke printer nu het beste was voor het bedrijf en welke de meeste voordelen gaf. Uiteindelijk was de winnaar de HP Latex printer geworden. Toen we dat wisten gingen we op zoek naar een bedrijf die deze printer voor een goede prijs verkocht. Al snel kwamen we op de website van Repromat terecht. We bekeken de printer en waren meteen enthousiast. Na de aankoop van de printer, kwamen de medewerkers een paar dagen later met het busje aan. Daarna gingen ze de printer voor ons installeren en kregen we een korte uitleg. De machine werkte als een speer en we zijn er erg blij mee!

Repromat biedt veel meer aan!

Omdat we zo goed waren geholpen met onze printer, zochten we eigenlijk ook nog een scanner voor erbij. Deze hebben we weer aangeschaft bij Repromat. Hun assortiment is zo breed en diep dat de keuze weer onmogelijk was. Zoveel goede merken om uit te kiezen en de machines leveren hoog kwaliteit producten op. Na weer goed overleg hebben we een scanner kunnen vinden die bij ons past en we hadden geen betere kunnen kiezen.

De website

Wilt u meer weten over Repromat en zijn producten? Bekijk dan de website van Repromat voor meer informatie over alle producten en diensten die zij u aan kunnen bieden. Zij staan altijd graag voor u klaar om te helpen en te adviseren bij bepaalde producten.