Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Boeken-drukken.com

Welke andere website is beter om je eigen boek te laten drukken dan boeken-drukken.com? Heel weinig, kunnen we u verzekeren. Wanneer u op zoek bent naar een plek waar het mogelijk is om uw boek snel en voordelig af te drukken, dan zit u bij ons aan het goede adres! Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein de klus is, bij ons kan het allemaal. In grote of in kleine oplages kunnen de boeken gedrukt worden, ze worden in een uitstekende kwaliteit geleverd waar u van ondersteboven zult staan én de levering is al binnen vijf werkdagen! Zo hoeft u niet lang te wachten, en er is zelfs de optie voor een spoedlevering waarbij de boeken in nóg minder tijd voor de deur liggen te wachten.

Kies voor boeken-drukken.com

Als klant van boeken-drukken.com kunt u profiteren van onze scherpe prijzen, zo scherp dat u er bijna een papiersnee van zou krijgen! Uw boek kan afgeleverd worden op een adres in Nederland, en een proefdruk samen met de lay-out zitten gewoon bij de totaalprijs inbegrepen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Bent u benieuwd wat de prijs zou zijn van het laten drukken van uw boek? Op onze website kunt u een offerte aanvragen om erachter te komen. Bovendien kunt u rekenen om een service die hoogst persoonlijk is, de klant is koning zeggen we maar. Bij ons krijgt u persoonlijke ondersteuning en uitgebreid advies over alles, onder andere de tijdsplanning. Op locatie worden de boeken geproduceerd, waarmee we zowel de kwaliteit van ons drukwerk kunnen garanderen als de snelheid en efficiëntie van het drukken.

Een proefdruk en snelle levering

Zoals we net al noemden zit een complete proefdruk en de lay-out van het boek gewoon inbegrepen bij de totaalprijs. Wij sturen u die proefdruk op, zodat u alles kunt controleren voordat het daadwerkelijk drukken begint. Dit geeft rust, omdat u gewoon thuis alles nog kan bekijken en eventueel wijzigingen door kunt geven. Deze wijzigingen worden kosteloos door ons verwerkt, en nadat we het signaal van u hebben gekregen, gaat het drukken van start!

Boeken laten drukken bij boeken-drukken.com