Web raketa
Image default
Computers / Shopping

De Monasso scooter, lekker ongecompliceerd

De hele afgelopen zomer heb ik op een Monasso Scooter gereden. Ten eerste omdat ik het gewoon heel erg leuk vind. Dit ding rijdt als een zonnetje. Bij de verkeerslichten laat je elke auto staan zonder dat je het gevoel hebt dat je middenin een race terecht bent gekomen. In de stad is het heerlijk om een scooter onder je kont te hebben, vooral in de spits. En als je weet dat je een lekker stukje door kunt rijden, schakel je over op de cruise control. Ik heb deze zomer bijna 6000 km gereden. Alles in en om de stad. In de avond in nette kleding de stad in om een terrasje te pikken. Of gewoon om snel wat verse warme broodjes te halen bij de bakker om de hoek. Naar mijn werk met de wind in mijn haar. Het is gewoon een geweldige scooter voor alle dagen. Lekker ongecompliceerd.

De Monasso scooter scoort extra punten

Als je van plan bent om niet alle ritjes met de auto te gaan rijden dan speelt de Monasso scooter zijn voordelen uit. Hij scoort met bescherming tegen weersinvloeden en is ook beter geschikt voor het vervoer van ladingen. Er is ruimte onder de bank en voor de voeten is er ruimte voor een tas. Hij glijdt geruisloos door de straten, zonder ratelen en vooral zonder giftige uitlaatgassen – geen probleem met deze elektrische scooter. Met de stijgende brandstofprijzen zijn ze een goed alternatief voor hun tegenhangers op benzine.

Overal ‘tanken’

De elektrische scooter is geen modeverschijnsel: de eerste elektrische tweewieler kwam al in 1911 op de markt. Natuurlijk is er in de tussentijd veel veranderd in de ontwikkeling. In principe is een elektrische scooter bijna precies zo gebouwd als een conventionele scooter. In plaats van een verbrandingsmotor heeft hij echter een elektrische motor. Een oplaadbare accu slaat de energie op waarmee de motor wordt aangedreven. Hoogwaardige accu’s zoals lithium-ion-accu’s hebben meestal een langere levensduur en een groter bereik. Nooit meer op zoek naar een tankstation want je kunt de accu overal waar je maar wilt, opladen. Dankzij de lichtgewicht accu van slechts 8,5 kilogram kan je hem eenvoudig uitnemen en overal waar je bent mee naar binnen nemen om op te laden. Een kind kan de was doen.

Nieuwsgierig? Neem contact op met de professionals van Polderscooter en laat je prima voorlichten.