Web raketa
Computers / Shopping

Computer kapot? Laat hem repareren in de buurt van Noordwijk

In de buurt van Noordwijk zijn er genoeg bedrijven te vinden die je computer kunnen repareren. Hier wat tips voor het kiezen van een bedrijf dat bij je past.

 

Wat zijn zaken om op te letten?

Je bent nu eenmaal niet elke dag op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in computer reparatie. Als je dan ook aan de slag gaat met Google is het niet verwonderlijk dat je al snel door de bomen het bos niet meer weet. Hoe weet je nu of een bedrijf goed is?

Website

Niet alle computerbedrijven hebben een even gebruikersvriendelijke website. Sommigen zijn blijven steken in het jaren 90 formaat terwijl anderen de mooiste graphics hebben maar je moet groot onderzoek plegen naar een emailadres of telefoonnummer. Een gebruiksvriendelijke website is een grote pré, het laat namelijk zien dat het bedrijf zich kan inleven in jou als klant. Dat betekent echter niet dat bedrijven met slechtere websites geen goede service leveren.

Reviews

Reviews kom je tegen als je met Google zoekt en soms ook op de websites van de bedrijven zelf. Uiteraard zijn reviews op de eigen site voornamelijk positief, de eigenaar of beheerder selecteert deze uiteraard zelf. Die van Google zijn wat objectiever omdat het bedrijf daar geen invloed op heeft, maar ook deze zijn niet immuun voor misbruik. Daarom heeft het alleen zin om te kijken als er een aardig aantal reviews zijn.

Keurmerken

Het ICT Waarborg certificaat geeft aan dat het bedrijf aan een aantal betrouwbaarheidscriteria voldoet. Daarnaast geeft het een beperkte garantie bij onverwacht faillissement.

Locatie

Uiteraard is het handig om een bedrijf te zoeken dat in de buurt zit. Tenzij je hele specialistische hulp nodig hebt is er rond Noordwijk voldoende keus. Google Maps laat makkelijk zien waar iedereen zit en als er reviews zijn worden die gelijk weergegeven

Toch is het niet altijd nodig dat een computerwinkel in de buurt zit. Er kan namelijk tegenwoordig veel gedaan worden zonder dat jij naar de winkel hoeft.

Hulp op afstand

Hierbij gaat het of om een helpdesk, of de monteur neemt met jouw toestemming tijdelijk de computer over. Dit is uiteraard alleen toepasbaar op softwareproblemen.

Haal- en brengservice

Veel bedrijven bieden een haal- en brengservice aan, waardoor je niet eens meer de deur uit hoeft. Anders kan je zelfs soms de computer opsturen met PostNl.

Bedrijven die computers repareren in de buurt van Noordwijk

PC Refresh

Dit bedrijf zit iets verder weg, in Den Haag maar je kunt de computer laten halen en brengen of opsturen. Ook hebben ze goede reviews en het ICT Waarborg certificaat.

Maptech ICT

Maptech zit in Noordwijkerhout en is gespecialiseerd in reparatie en gegevensherstel. Hun website is prettig op het oog en alle informatie die je nodig hebt staat er op.

PWA Computers

Dit bedrijf zit ook in Noordwijkerhout. Ze zijn meer gericht op verkoop dan Maptech maar ze doen ook aan reparatie. Hun website is echter erg verwarrend voor een bezoeker die op zoek is naar reparatiediensten.

 

https://www.pcrefresh.com/computer-reparatie/