Web-raketa

nov 05, 2016 Computers / Shopping

Alle luxe die jij wil

Wanneer jij een nieuwe auto koopt wil je daar graag alle denkbare accessoires bij hebben om jouw rijgenot compleet te maken. Natuurlijk wil je die luxe mattenset in een bijpassende kleur bij de bekleding van je auto, en daarnaast wil je luxe stoelen, het liefste voorverwarmd. Bij een nieuwe auto is dat allemaal mogelijk, je bestelt het gewoon mee bij de dealer en bij aflevering is jouw auto helemaal compleet.

Onmogelijk bestaat niet

Veel mensen hebben echter niet de luxe dat ze een helemaal nieuwe auto kunnen kopen. Ze moeten een tweedehandsje kopen en dan maar zien dat ze dat helemaal naar hun zin kunnen op pimpen. Veel van die mooie moderne accessoires passen echter niet in een auto die al een aantal jaren oud is. Gewoon omdat de techniek toen nog niet zover was. Teleurgesteld denkt de koper van een gebruikte auto dat die luxe dan ook niet voor hem is weggelegd. Speciaal voor die mensen heeft Brodit het beste nieuws; onmogelijk bestaat niet.

Maatwerk voor ieder bouwjaar

Ongeacht het merk, type en bouwjaar van je auto; Brodit heeft er een autotelefoonhouder voor. Het ontwerpteam van Brodit kijkt namelijk niet naar het bouwjaar van je auto; ze houden er rekening mee dat ook de bestuurders van een oudere auto graag veilig gebruik maken van hun mobiele telefoon achter het stuur. Daarom komt Brodit met de op maat gemaakte ProClip. Dit handige accessoire bevestig je met een tool in de naden van je dashboard – en die plek is zorgvuldig bepaald – waarna jij kan genieten van de luxe van een maatwerktelefoonhouder in je auto. Die luxe geldt ook voor de telefoonhouder waarmee jij een gloednieuwe mobiele telefoon, maar ook een ouder model, eenvoudig kan bevestigen in je auto. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit