Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Dozenhal

De Dozenhal is ondertussen alweer een poosje mijn vaste leverancier van kartonnen dozen. De winkel die ik al weer jaren heb, kwam enkele jaren geleden in zwaar weer terecht. Mensen ondervinden steeds meer het gemak van het online bestellen. Veel mensen vinden het prettig om gewoon thuis online hun spullen te bestellen. Zo hoeven ze niet meer de drukke weg op, en besparen ze geld omdat ze niet meer voor parkeergeld hoeven te betalen. Mensen besparen natuurlijk ook veel tijd op deze manier. Tijd is voor velen een kostbaar goed omdat ze er steeds minder van lijken te hebben in de drukte van het bestaan. Ik zag dan ook dat steeds minder mensen mijn winkel bezochten en de omzet daalde al jaren. Ik heb toen besloten om me ook toe te leggen op de online verkoop. Dat heeft mij geen windeieren gelegd. Echter kwam ik ineens wel voor bepaalde logistieke uitdagingen te staan waar ik niet eerder mee te maken had gekregen. De Dozenhal is hierbij een uitstekende partner gebleken. De aard van mijn producten, pannen en kookgerei moeten worden verpakt in de meest uiteenlopende soorten en maten. Bij mijn vorige leverancier van kartonnen dozen, ondervond ik vaak dat de maten niet geschikt waren. De dozen die voorhanden waren, bleken vaak te groot of te klein. Zo gebeurde het vaak dat een relatief klein artikel in een veel te grote doos werd verpakt. Hiermee werd het vervoer onnodig duur gemaakt. De Dozenhal beschikt over de meest uiteenlopende maten dozen die ik maar wensen kan. Daarmee heeft De Dozenhal mijn online verkoop vele malen efficiënter  gemaakt.

Dozenhal grootste voorraad in Nederland

De Dozenhal beschikt over de grootste voorraad kartonnen dozen in Nederland. Met meer dan 2500 formaten steekt het met kop en schouders uit boven de rest. Online bestellen bij de Dozenhal is een fluitje van een cent. Een online offerte opmaken heb je dan ook zo gedaan. Wil je meer weten over De Dozenhal, bezoek dan de website en ervaar het gemak.

Belettering

De Dozenhal zorgt ook voor belettering op kartonnen dozen. Wanneer je vandaag bestelt, dan kan De Dozenhal de dag erna leveren. De Dozenhal is de ideale partner op het gebied van kartonnen dozen.