Web-raketa

mrt 20, 2019 Computers / Shopping

Een elektrische scooter scoren voor mijn tante

Ik ben op zoek gegaan naar elektrische scooter voor mijn tante. Haar oude scooter had het begeven na ongeveer 7 jaar lang. Ze wilde dus graag een nieuwe, maar wist niet wat voor soort scooter ze wilden nemen. Na een tijdje nadenken, kwam ik op het idee om eens te kijken voor een elektrische scooter. Ze vond dit idee in eerste instantie een afschuwelijk idee. Maar ik ging haar overhalen om wel één keer een proefrit te maken op een elektrische scooter.

Een elektrische scooter ergens zien te vinden voor een goede prijs

Ik had mijn tante overgehaald om wel te kijken naar elektrische scooters en ze zouden er ook nog even over nadenken. Uiteindelijk gingen we in de omgeving kijken welke aanbieder er allemaal waren die ons eventueel kunnen helpen. In het begin kon ik helemaal niks vinden, maar later kwam mijn tante met het bedrijf Polderscooter. Daar heeft ze wel eens haar oude scooter laten repareren voor een goede prijs. Dus we gingen daar kijken in hun showroom wat ze allemaal te bieden hadden. Ik heb nog nooit zoveel scooter op één plek gezien. Ze stonden er allemaal mooi bij en we hadden ook een leuk gesprek met de medewerker daar. Uiteindelijk konden we een proefrit maken op een elektrische scooter die daar stond. Ik was heel benieuwd wat ze ervan zou vinden.

Polderscooter

Na de proefrit was mijn tante helemaal enthousiast geworden over de scooter en wilden ze hem eigenlijk per direct meenemen! Maar helaas moesten we eerst even onderhandelen met de medewerker en een formulier enzo tekenen. We besefte pas later dat we niet goed naar de prijs hadden gekeken en deze was best aan de dure kant. Samen keken we elkaar aan met een verslagen gezicht, totdat de medewerker zei dat het ook mogelijk was om te leasen. Het leek net of dit echt onze geluksdag was! We praatte verder daarover en toen uit het niets had mijn tante een mooi leasecontract voor haar scooter. Tot aan de dag van vandaag rijdt ze ermee en ze is er super blij mee.

Meer informatie over het assortiment van Polderscooter? Bekijk dan de website van Polderscooter via https://www.polderscooter.nl/scooters/elektrische-scooters.