Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Een reisje naar Marokko

Via reisorganisaties als shoestring kun je erg leuke reisjes maken. Ze hebben een groot aanbod aan landen waar je uit kunt kiezen. In dit artikel wordt Marokko kort toegelicht. Via dit soort organisaties kun je kiezen uit groepsreizen, singlereizen en individuele rondreizen.

De meest populaire reis van shoestring naar Marokka is de korte reis van 8 dagen. Dit is een leuke introductie in de cultuur van het land. Je zult vier grote steden bezoeken. Hoe ziet die reis er precies uit?

Je zult vanaf Amsterdam naar Casablanca vliegen. Je komt daar meestal in de middag of avond aan. Je wordt dan naar het hotel gebracht wat een ritje van een half uur is. Je zult direct dineren in een typisch Marokkaans diner. Op de tweede dag zul je naar Rabat gaan. Daar staat de tweede grootste moskee van Marokko die 200 meter hoog is. Na wat gebouwen te hebben bekeken zul je met de bus door het landschap rijden naar Meknes. Dit is een grote stad op heuvels waar je allerlei boomgaarden kunt vinden. Daar zul je ook overnachten. De volgende dag zul je naar een Romeine opgraving kijken. Je vind hier veel terug van Rome. De volgende dag zul je naar Fes gaan en deze stad verkennen. Je hebt ook wat vrije tijd om er rond te struinen. De dag erna zul je naar de hoofdstad Marrakech reizen. Dit is een hele drukke en gezellige stad. Je kunt naast de reis ook allerei excursies boeken om optimaal te kunnen genieten van deze trip. Dit is bij kras reizen ook het geval. Je zult op de alweer zevende dag in Marrakech blijven om de stad nog meer te kunnen verkennen. Het grote plein is zeker een aanrader. De volgende dag zul je terug vliegen naar Amsterdam. Vanaf dan kun je nagenieten van de reis door de vele foto’s terug te kijken.

https://www.dalreizen.nl/