Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Gele tanden voorkomen

Veel mensen krijgen last van gele tanden. Of het nou op een wat jongere leeftijd is of op een wat latere leeftijd, veel mensen ervaren de kwaal van gele tanden. Er zijn natuurlijk wel een aantal dingen wat je kunt doen tegen gele tanden. Ten eerste is het belangrijk om altijd twee keer per dag je tanden goed te poetsen. Het zou eigenlijk zo moeten dat je 20 seconden per kant, denk hierbij aan rechtsboven, midden, linksboven en hetzelfde als bij de onderkant, poetst. Dan ben je twee minuutjes bezig, maar de meeste mensen zijn al binnen 20 seconde klaar met het hele gebit. Dat is dus een belangrijke tip om gele tanden te voorkomen. 

 

Naast het goed blijven poetsen van je gebit, die je overigens ook drie keer per dag kan poetsen voor een nog stralender resultaat, is het ook belangrijk om te letten op je voeding. Iedereen weet natuurlijk dat er in cola gigantisch veel suiker verwerkt zit. En ook weet iedereen dat suiker gewoonweg niet goed is voor je gebit. Het tast je gebit aan, haalt het fluoriderende laagje weg en het heeft hierbij dus ook weer een grotere kans op het krijgen van gele tegen. Natuurlijk kan je soms wel is een glaasje cola drinken, maar het is belangrijk dat je er gewoon op let. Het is dus niet slim als je geen gele tanden wilt krijgen, dat je elke dag 3 glazen cola naar achter gooit. 

 

Heb je nou al gele tanden gekregen en is dit niet meer echt weg te krijgen? Dan kun je natuurlijk ten alle tijden kiezen voor het laten bleken van jouw gebit. Het laten bleken van je tanden kan je door de tandarts laten doen, maar je kan het ook laten doen door een bedrijf die er gespecialiseerd in is. Door tanden bleken krijg jij weer een stralend gebit. 

 

https://witgebitnederland.nl/

Gerelateerde artikelen

Diverse schoonmaakmiddelen voor een blinkende woning

Op www.idpos.nl vind je kantoor/winkel artikelen van topkwaliteit!

Moderne toegangscontrole