Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Het zoeken van een hostingsbedrijf

Veel mensen gebruiken tegenwoordig Google. Er zitten hier natuurlijk ook veel voordelen aan vast. Maar ook zijn er een aantal nadelen. Zo krijg je zoveel verschillende zoekresultaten als je ergens op zoekt, dat je niet meer weet wat je moet kiezen en wat het beste voor jou is. Zo is dit ook het geval als je zoekt op een hostingbedrijf. Er komen namelijk veel verschillende resultaten naar boven je weet dan niet precies welk bedrijf het beste bij jou zou kunnen passen. Het kan daarom een voordeel zijn om een gesprek aan te gaan met het bedrijf. 

Wat bespreek je in zo’n gesprek? 

In een gesprek met een hostingbedrijf kun je vragen stellen over welke services je nodig hebt en wat jou het beste zou kunnen helpen. Wat namelijk voor de ene persoon werkt hoeft niet voor een andere persoon te werken. Als je namelijk te weinig geheugen op je laptop hebt, heb je een dienst nodig die zorgt dat je meer geheugen op je laptop krijgt. Een voorbeeld van een dienst die je daarmee zou kunnen helpen is een VPS server. Hier kun je zelf dingen op aangeven wat je wilt en hoeveel je ervoor wilt betalen. 

Wat is een VPS server? 

Een VPS Server is een server in extern beheer. Je hebt de server dus niet zelf in beheer, en het hostingbedrijf ook niet. Je kunt alleen wel zelf aangeven hoeveel geheugen en of capaciteit jij zou willen gebruiken op je laptop. Dit alles om het werken op je laptop zo aangenaam mogelijk te maken.