Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider is voor ons bedrijf een uitstekende keuze gebleken. Onlangs hebben wij voor onze telefonie de overstap gemaakt van ISDN naar VoIP. ISDN is in weze gedateerd geraakt en zal op termijn geheel verdwijnen. Daarom leek het ons verstandig om op zoek te gaan naar een nieuwe provider van zakelijke telefonie. Een aantal zaken die daarin voor ons bedrijf essentieel zijn, waren echt aan verbetering toe. We hebben behoefte aan een systeem, waarbij er geen oproepen worden gemist doordat bepaalde medewerkers in gesprek zijn. Deze oproeping moeten direct worden doorgeschakeld naar medewerkers die telefonisch wel beschikbaar zijn. Daarbij is er een behoefte om gesprekken gemakkelijk te kunnen doorschakelen van vast naar mobiel. Op deze manier zijn medewerkers niet gebonden aan hun bureau en kunnen ze zich wanneer nodig verplaatsen naar bijvoorbeeld onze warehouse. Het vorige systeem bracht namelijk nogal wat frustraties teweeg bij zowel klanten als medewerkers. Later is zelfs gebleken dat we de nodige orders hebben misgelopen als gevolg van een slechte bereikbaarheid. Een slechte bereikbaarheid kan daarmee de omzet schaden, alsmede het imago van het bedrijf. Dit moet koste wat kost voorkomen worden uiteraard. De enige vraag was via welke provider we zouden moeten kiezen voor de zakelijke telefonie. Er valt namelijk nogal wat te kiezen op dit gebied. Al gauw werd duidelijk dat er veel verschillen op te merken zijn tussen de verschillende providers. Deze verschillen uiten zich voornamelijk op het gebied van prijs en service.

Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider

Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider bleek voor ons al gauw de beste keuze te zijn. Nadat we al in gesprek waren geweest met 2 andere partijen, kwam Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider als beste uit de bus. Na een maand gratis te hebben geprobeerd was de keuze snel gemaakt. De installatie was binnen een dag geregeld en de persoonlijke aanpak sprak ons erg aan. We hadden constant te maken met dezelfde contactpersoon. Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider heeft ons bedrijf professioneler gemaakt.

Complimenten

Nadat we waren overgestapt op Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider, kwamen de eerste complimenten van klanten al gauw binnen. We zijn beter bereikbaar geworden en we hebben het aantal orders zien toenemen. Zakelijke telefonie via VoIP is niet voor niets de opvolger van ISDN.