Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Hoe kan Groeneveld GDW mij helpen?!

Bent u op zoek naar het incassobureau van Nederland, bijvoorbeeld Groeneveld GDW! Zoek dan niet meer verder, want Groeneveld GDW is uw antwoord hierop! Zij zijn een groot incassobureau dat u helpt met incassotrajecten opstellen en nog veel meer andere zaken! Laat u overtuigen door deze blog te lezen!

Wat is de werkwijze van Groeneveld GDW?

Bij Groeneveld GDW werken we met een makkelijk en goede werkwijze die voor elke klant bij ons goed werkt. Het incassotraject dat wij uitvoeren heeft vier verschillende stappen. Stap één is Pre-incasso. In deze stap worden bepaalde e-mails verzonden met herinneringen of u wel betaald heeft of niet. De tweede stap is Minnelijke incasso. Hier gaan we uw klanten telefonisch proberen te bereiken. Stap drie is de gerechtelijke incasso. Dit is de laatste kans dat uw klanten normaal kunnen betalen voordat ze het risico lopen op executie. Daarom is onze laatste stap ook de executie. In deze stap wordt de deurwaarder ingeschakeld en regelt hij de rest. Als u alle stappen van dit werkproces uitgebreid wilt lezen, kunt u terecht op de website.

Ervaring van één van onze klanten

‘Ik merkte dat sommige van mijn klanten de laatste tijd steeds meer laks werden met het betalen van bepaalde facturen die ik de deur had uitgedaan. Zelf wist ik niet precies hoe ik zo moest omgaan met de mensen die niet betaalde. Daarom ging ik op zoek naar mensen die hier in gespecialiseerd zijn, bijvoorbeeld Groeneveld GDW. Door hun specifieke werkwijze hebben mijn klanten weer gewoon betaald, zonder geen enkele moeite. De mensen die niet de facturen hebben betaald met de hulp van Groeneveld GDW, hebben het risico moeten accepteren en hebben de deurwaarders bij hun thuis gekregen.’

Contact

Wilt u ook de hulp van het incassobureau van Nederland? Of wilt u meer weten over alle diensten die wij u kunnen aanbieden? Op de website van Groeneveld GDW vindt u alle informatie over de diensten en wat wij allemaal verder voor u bedrijven kunnen betekenen. Hopelijk kunnen wij ervoor zorgen dat al uw klanten de facturen betalen en dat u weer verder kan met belangrijkere zaken.