Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Wat zouden we doen zonder camera’s?

Overal in de wereld hangen camera’s. Ze kunnen het altijd zien als je je misdraagt, iets steelt, of als je iets stoms hebt gedaan. Je hebt camera’s in allerlei verschillende soorten en maten. Ze zitten in je telefoon en je hebt gadgets waarin ze een camera in een bril of een pen verwerken. Je gebruikt dit natuurlijk niet allemaal even intensief, maar het is wel heel gaaf dat het allemaal kan. Vroeger hadden ze nooit kunnen denken dat je scherpe foto’s van een goede kwaliteit kon maken met je telefoon. Het is toch echt waar en ze blijven steeds beter worden met elke nieuwe telefoon die er uit wordt gebracht.  

Camera’s worden ook gebruikt voor beveiliging. CCTV camera’s hangen vaak in winkels en in bedrijven, maar ook in sommige huizen vinden mensen het een fijn gevoel om een camera te hebben hangen. Vaak gaan camera’s samen met een alarmsysteem. Een alarmsysteem gaat af als er beweging detecteert wordt, als dit er niet zou moeten zijn. In combinatie met een camera, krijg je een melding op je telefoon als het alarm afgaat en kan je meteen naar de app van de camera’s zodat je kan zien wat er aan de hand is.  

Ook zijn camera’s natuurlijk perfect voor selfies, filmpjes en noem maar op. Zonder foto’s en video’s zou er zo goed als geen sociale media zijn. Geen Youtube, geen Instagram en geen Snapchat. Daar kunnen we ons niks meer bij voorstellen. De jeugd raakt er steeds sneller aan gewent en de ontwikkelingen gaan zo snel binnen deze branche. Er kan veel geld verdiend worden aan sociale media. Als deze platformen weg zouden vallen zou er een groot gat in de economie komen. Denk daar volgende keer maar aan als je moeder weer aan het zeuren is over de tegenwoordige technologie van de jeugd. 

http://www.onlinecamerashop.nl