Web-raketa

sep 26, 2019 Computers / Shopping

ICT bedrijf in Barneveld nodig?

Bent u op zoek naar een ICT bedrijf in Barneveld? Of misschien heeft u een eigen bedrijf in Barneveld, en weet u eigenlijk niet dat u een ICT bedrijf nodig heeft? Zeker voor ondernemers die het beheer van ICT lastig vinden om zelf uit te voeren, maar liever geen extra werknemer aannemen die specifiek voor de ICT is, is een volledige ICT-ontzorging van Xantion handig. Bij ons kan het al vanaf slechts €1,95 per dag per werkplek. Wij zeggen altijd, eigenlijk zou het gebruik maken van ICT even gemakkelijk moeten gaan als water uit de kraan krijgen. En hier streven we naar wanneer we onze klanten helpen met hun ICT. 

Xantion

Eigenlijk zit Xantion officieel niet in Barneveld omdat we er een vestiging hebben, maar we hoeven niet op locatie te zijn om voor de ICT-ontzorging te zorgen! Zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag op bezoek tijdens een afspraak. Dan hebben we het erover met een bakje koffie erbij. U kunt aangeven aar u behoefte aan heeft, en wij kunnen advies geven over de beste ICT-oplossingen voor uw bedrijf. Op basis van dit gesprek zullen wij u een voorstel doen. Het maakt bij Xantion niet uit of u de gehele ICT-beheer wilt uitbesteden, of alleen bepaalde aspecten zoals de zakelijke telefonie, wij staan gewoon voor u klaar!

Anders dan anders

Xantion gaat anders dan anders te werk, wij doen het anders vergeleken met traditionele ICT-bedrijven. Dat betekent voordeel voor u, omdat we namelijk met een vast bedrag per maand werken én een persoonlijke werkwijze hanteren voor onze klanten. Het vaste bedrag per maand is inclusief onze storingsdienst, en op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor onaangenaam hoge rekeningen te staan. Wat betreft de persoonlijke werkwijze hebben we drie teams waarvan er eentje gekoppeld wordt aan uw bedrijf. Wanneer u belt met een vraag of probleem, krijgt u gelijk iemand aan de lijn die u kent. Wij doen niet aan keuzemenu’s en wachttijd dus!

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf in Barneveld? Bekijk Xantion.