Web-raketa

apr 01, 2020 Computers / Shopping

Je vermaken tijdens de coronacrisis

Wereldwijd heeft iedereen te maken met het besmettelijke coronavirus. Meer dan 80 procent van de gehele bevolking moet binnen blijven om het virus in te dammen. Kinderen gaan niet meer naar school en alle bezienswaardigheden zoals horeca of de bioscoop zijn dicht. Het Nederlandse kabinet wilt dat iedereen zoveel mogelijk binnen blijft en sociale contacten verminderd. Omdat het binnen blijven snel kan gaan vervelen hebben wij een lijst voor je gemaakt hoe je toch deze moeilijke tijd kan door komen.

Knap oude schoenen op

Iedereen heeft wel een paar oude schoenen thuis staan waar niets meer mee gedaan wordt. Geef deze schoenen een nieuw leven! Bestel online schoenen verf en knap je schoenen op. Het opknappen van je schoenen kan best wat tijd in beslag nemen en vergt best wat precisie en tijd. Het is dus een leuke bezigheid om de schoenen een nieuw leven in te blazen. Het is tenslotte zonde om de schoenen weg te gooien als bijvoorbeeld alleen het leer beschadigd is. Koop schoenverf en laat de schoen weer goed als nieuw lijken.

Bordspel

Omdat je samen met je familie of huisgenoten opgesloten zit kan het best zijn dat je even helemaal gek van elkaar wordt. Als je dan toch een leuke tijd met elkaar wilt hebben is het slim om een bordspel te gaan spelen. Maak er een competitie van, zodat het spannend wordt en verzin verschillende prijzen voor elkaar, zodat iedereen gemotiveerd aan de slag gaat.

Klussen

Iedereen heeft wel een bepaalde ruimte in het huis dat al jaren niet opgeruimd is. Sorteer deze ruimte uit en zorg ervoor dat deze ruimte weer netjes wordt. Gooi oude producten weg of doneer ze aan een goed doel. Besteed de tijd nuttig die je binnen zit. Als straks het leven weer op gang vergeet je deze klusjes weer.

https://www.leerverfshop.nl/