Web-raketa

apr 28, 2020 Computers / Shopping

Kwalitatief goede telefoonservice van Free Voice

Sinds wij telefoonservice van Free Voice hebben, gaat alles een stuk beter. In het begin hadden we eerst onze eigen telefoonservice opgericht door middel van een bepaalde afdeling die hiervoor verantwoordelijk was. Voor een tijdje was dit de perfecte oplossing hiervoor. Alleen naarmate de tijd ging het steeds slechter en kregen we van onze klanten klachten hierover. Daarom besloten we om een ander bedrijf in te schakelen die meer verstand hadden

Op zoek naar goede telefoonservice voor ons bedrijf

We wilden dus dat een extern bedrijf een telefoonservice aan ons kon aanbieden die wel stabiel is en goede kwaliteit heeft. Alleen dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Een goede collega van ons had een paar bedrijven op gezocht die een betaalbare prijs hadden voor de diensten die zij aanbieden. Het eerste bedrijf waarmee we contact hadden, waren niet heel vriendelijk tegenover ons en daarom wisten we meteen dat we daar niet moesten zijn. het tweede bedrijf was Free Voice en zij klonken meteen vriendelijk en of ze ons wilden helpen. We legde de situatie aan hen uit en ze begrepen meteen wat we nodig hadden qua producten en diensten. Ze stelde voor om alles even in een offerte en mail te zetten zodat alles duidelijk overkwam.

Blij met deze dienst

Toen we de mail en de offerte hadden gekregen, wisten we direct dat we hun diensten wilden gebruiken. Dit gaven we telefonisch door en we maakten meteen een afspraak zodat ze alles bij ons konden installeren qua apparatuur. Tijdens de installaties waren de medewerkers van Free Voice erg aardig en kon je met gemak met hen een gesprek voeren. Zelfs tijdens de installatie van de nieuwe producten konden we gewoon door werken. De producten zijn ideaal en makkelijk om mee te werken en we hadden echt geen beter service kunnen nemen dan die van Free Voice.

Contact

Wilt u meer weten over de verschillende soorten diensten die Free Voice aanbiedt voor uw bedrijf? Bekijk dan de website van Free Voice via www.antwoordservice.nu voor meer informatie over de producten en diensten die zij aanbieden.