Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Kartonnen dozen

Kartonnen dozen spelen een belangrijke rol in het logistieke proces van mijn bedrijf. Klanten kunnen bij mij online meubels bestellen. De meubels kunnen dan door de mensen thuis in elkaar worden geschroefd met behulp van een handleiding. In deze branche wordt er gewerkt met kleine marges en de concurrentie is groot. Door gebruik te maken van het juiste formaat kartonnen dozen heb ik een kleine slag kunnen slaan ten opzichte van mijn concurrentie. Voorheen werkte ik met een bepaald aantal formaten kartonnen dozen. Tot mijn grote ergernis constateerde ik keer op keer dat het formaat niet naar behoren was. Telkens waren de dozen maar voor de helft gevuld, simpelweg omdat ik niet over een gepast formaat kon beschikken. Bij het vervoeren van van grote en zware objecten zoals bijvoorbeeld meubels, krijg je te maken met een prijzen op basis van het volumegewicht. Als zware zendingen ook nog eens te veel ruimte in beslag nemen, dan wordt een zending duurder. Daarom is het van groot belang dat er zo weinig mogelijk ruimte wordt verspild. De oplossing zit hem in het juiste formaat kartonnen dozen. Ik heb nu een leverancier gevonden die kartonnen dozen op voorraad heeft in alle gewenste maten. Daarbij is de kwaliteit uitstekend en heb ik de dozen een dag na bestellen in huis.

De Dozenhal

Kartonnen dozen bestellen doe ik bij De Dozenhal. Ik heb mijn transportkosten met 10% weten te verlagen nadat ik ben overgestapt op kartonnen dozen van De Dozenhal. Ik verspil nu simpelweg geen ruimte meer. Ik draag daarbij ook een steentje bij aan het milieu want de koerier kan nu meer pakketten in zijn bus kwijt. Dit bespaart hem weer de nodige ritten. Mijn kartonnen dozen bestel ik op een simpele manier online. Ik kan online ook direct de prijs berekenen van een partij kartonnen dozen.

Logo en belettering

De kartonnen dozen bij De Dozenhal worden op verzoek voorzien van een logo en belettering. Als het moet dan heb ik de kartonnen dozen een dag later in huis. Wanneer ik een partij kartonnen dozen over heb, dan worden deze altijd netjes teruggenomen door De Dozenhal. De Dozenhal is een ideale partner gebleken in het logistieke proces van mijn bedrijf.