Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Manieren om auto te verkopen

Heb jij een nieuwe auto aangeschaft, maar ligt de oude nog thuis en je wilt er van af? Of ben jij wegens financiele omstandigheden genoodzaakt jouw auto te verkopen? Het zijn allemaal lastige situaties die een ieder kan overkomen. Om zulke situaties zijn er een aantal mogelijkheden om de auto te verkopen of in te ruilen. In dit artikel geven wij jou 3 manieren om je auto snel te verkopen. 

De auto inruilen

Inruilen van de auto is de snelste en meest comfortabele manier om van je auto af te komen. Als het ware verkoop je de auto aan een garage of dealer als het gaat om inruilen. Hier maakt het niet uit als je de auto inruilt voor een nieuwe of een tweedehandse. Bij inruilen wordt er door de garage of dealer een prijs voor jouw auto vastgesteld.

Verkopen via internet

De auto zelf verkopen gaat helaas minder snel dan wanneer je het zou inruilen. Maar het is wel een manier om het meeste geld terug te krijgen voor de oude auto en het is direct ook de meeste tijdintensieve manier. Dit omdat je een advertentie moet maken, de auto te koop zetten en daarna moet je wachten op geinteresseerden die de auto willen bezichtigen en wellicht kopen. Het verkopen van je auto kan soms in een dag gebeuren, maar ook na 1 of 2 weken. 

Autoverkoopservice inschakelen

Een andere optie om van je auto af te komen is door die aan te melden bij een autoverkoopservice. Je auto wordt dan getoond aan een netwerk van autobedrijven uit heel Europa. Hierna kunnen de bedrijven een bod uitbrengen op de auto. Het hoogste bod zal naar je worden gestuurd en indien je deze accepteerd kun je het brengen naar de autoverhuurden en binnen 2 dagen staat het geboden bedrag op je bankrekening.

Auto online verkopen

  • Gegevens staan online
  • Kans op teleurstelling
  • Vage mensen uit buitenland
  • Bod niet gegarandeerd

Conclusie 

Het is dus overduidelijk waarvoor je eigenlijk het beste zou kunnen kiezen, maar het ligt nogsteeds helemaal aan jou.

https://www.autoverkoopsites.com/schadeauto-verkopen/