Web raketa
Image default
Computers / Shopping

50 jaar getrouwd, dat verdient een cadeau

50 jaar getrouwd, vijf decennia, een halve eeuw, vijftig jaar! Als er één huwelijksjubileum is dat een speciale vermelding verdient, dan is het wel het gouden jubileum! En als er één plek is die perfect is om dat prachtige gouden jubileumcadeau of aandenken te vinden, dan is het wel bij Jilster. De thuisbasis van unieke geschenken voor speciale gelegenheden. Meer over Jilster & 50 jaar getrouwd.

50 jaar getrouwd, je hebt alles al

50 jaar getrouwd, een huwelijk dat al een halve eeuw duurt, niets lijkt er dan geschikter als cadeau dan een persoonlijk gemaakt geschenk. Als je alles al hebt, geen wensen meer behalve gezondheid en geluk is het prachtig om tussen alle cadeaus’ die het gouden bruidspaar ontvangt een ware zelfgemaakte Glossy te ontvangen. Uniek in zijn soort. Want een tijdschrift of Glossy kun je volledig naar eigen smaak en wens samenstellen. Met allemaal persoonlijke anekdotes, foto’s, verhalen, gedichten, herinneringen maar ook toekomstverwachtingen en lieve wensen. Dit alles ligt met Jilster binnen handbereik en valt gegarandeerd in de smaak bij het bruidspaar. Vooral vanwege de persoonlijke touch. Daar kan geen enkel ander cadeau tegenop. Omdat het opvalt, het echt anders is dan anders en vooral vanwege het feit dat het zelf gemaakt is en er al je liefde in verwerkt zit.

Vanuit huis

Winkelen voor een extra bijzonder stel wordt met Jilster wel heel eenvoudig. Je hoeft er je huis niet voor uit en maakt het volledig zelf vanachter je eigen pc, laptop of tablet. Maar je kunt het ook samen met andere genodigden van het bruidspaar maken. Op die manier wordt het een naslagwerk van maar liefst 50 jaar lief en leed, vreugde en verdriet. Ja, alles kun je verzamelen en bundelen in een prachtige Glossy, of tijdschrift, of poster. Ouder blog >>

Liefde op een unieke manier aandacht geven

De 50e huwelijksverjaardag, het gouden huwelijk, is zo’n grote mijlpaal in het leven van een stel. Dat mag je niet zomaar stilletjes aan je voorbij laten gaan. Het is voor velen maar moeilijk voor te stellen hoeveel tijd, moeite, energie maar ook offers gebracht zijn en vergeet vooral niet de niet-aflatende liefde die in een relatie van deze lengte en omvang gaat. Het meest populaire jubileum voor het organiseren van een feestje. Dit is ook een populaire mijlpaal voor kinderen en kleinkinderen misschien wel achterkleinkinderen om iets te schenken aan hun ouders en grootouders en overgrootouders. Jilster gebruik je volledig online.