Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Migraine kan zeer vervelend zijn

Het hebben van migraine kan veel problemen met zich mee brengen. Ten eerste het is hartstikke vervelend, mensen die regelmatig last van migraine hebben kunnen op dit soort momenten vrij weinig, soms kan er niet eens een normaal gesprek plaats vinden omdat zij zich niet kunnen concentreren op het geen wat wordt gezegd. Vaak kan er niks anders worden gedaan dan alleen het liggen en rusten in bed of op de bank. Toch is dat ook vaak erg uitputtend. Waar de migraine vandaan komt weet eigenlijk niet echt iemand. Vaak kan het opspelen na een periode van drukte en stress, weinig slaap, slecht eten en veel beweging.

Mensen die nog nooit migraine hebben gehad weten eigenlijk niet zo goed wat het is en hoe het voelt, en voornamelijk hoe vervelend het is. Wanneer je niet kan komen op het werk omdat je last hebt van migraine verwachten werkgevers toch echt dat je alsnog komt opdagen op het werk ook al ben je er fysiek maar ook mentaal niet tot toe in staat. Het enige wat je kan innemen zijn migraine pillen maar toch werken deze ook niet zo denderend.

Wat er dan als oplossing te doen is, is het spuiten van botox voorhoofd of op andere botox zones. Je zal je afvragen waarom je botox moet spuiten om de migraine te verminderen. Dit komt omdat botox of eigenlijk botulinetoxine een spierontspanner is waardoor de spieren die gespannen staan zich gaan ontspannen waardoor de migraine minder zal zijn. Toch is de migraine niet geheel te verhelpen. Daarnaast is het effect van botox niet permanent en moet er zo een maal per jaar toch nog een keer botox gespoten worden.

Je zou het kunnen proberen als je vaker last hebt van heftige migraine waardoor je in die tijden niet meer instaat bent om het een of ander te doen. Het helpt vaak beter dan de migraine pillen die worden voorgeschreven.

http://faceland.nl/