Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Moderne toegangscontrole

Wilt u hoogwaardige toegangscontrole voor uw bedrijf? Dan heeft Arend Beveiliging precies wat u zoekt. Ons installatiebedrijf plaatst en onderhoudt simpele tot geavanceerde toegangscontrolesystemen. Zo leveren we ZKTeco, CDVI, Dahua, Maasland en Sewosy systemen om de doorgang tot uw bedrijfspand of woonverblijf te beveiligen. Het meest eenvoudige type toegangscontrolesysteem is een deurbeslag. Ook leveren we codesloten die het binnendringen van een ruimte moeilijker maken.

Wenst u nog sterkere beveiliging voor uw huis of bedrijf dan biedt Arend Beveiliging biometrische toegangsbeheer technieken die het alleen mogelijk maakt voor mensen om binnen te komen die een vingerafdruk of retina hebben opgeslagen in een database. Een dergelijk mechanisme gaat dus verder dan een codeslot alleen. Kijk op onze voor meer informatie over wat Arend Beveiliging u te bieden heeft op het gebied van camerabewaking, toegangsbeheersystemen en andere beveiligingsopties.

Camerabewaking voor uw pand

Wenst u een toeziend oog op de spullen in uw woning of op de gegevens in uw bedrijf? In dat geval kan Arend Beveiliging u de visuele beveiligingsmiddelen bieden waarmee u haarscherp beeldmateriaal kunt maken van een ieder die uw pand wilt betreden. Middels IP gekoppelde opnameapparatuur is het mogelijk om via het internet grote hoeveelheid visuele input te versturen. U kunt daarmee dus van mijlen ver een gebouw beveiligen en in real time de ontwikkelen op de voet volgen. Indien u een installateur uit Arend Beveiliging dit in uw pand laat installeren hebt u geen last meer van ongeziene bedreigingen. Alles kan dan worden opgeslagen in een harde schijf waarvan u de data op een afstand kunt bekijken.

Overige beveiligingsopties

Voor overige beveiligingsopties kunt u terecht op de website van Arend Beveiliging. Hier kunt u meer vinden over intercomsystemen, luxe uitvoeringen van het toegangscontrolesysteem zoals de biometrische methode. En daar vindt u ook diverse camera-uitvoeringen zoals de fish eye, de dome, maar ook de thermische camera om goed in het duister te kunnen zien.

 

https://arendbeveiliging.nl/