Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Wandtegels – Uw kamer volledig naar uw hand!

Wandtegels doen u waarschijnlijk denken aan de badkamer, of misschien wel aan de keuken of het toilet. Dit zijn hoogstwaarschijnlijk tegels die zijn gemaakt van keramiek, de klassieke tegels. Er is echter de laatste jaren veel ontwikkeling plaatsgevonden op dit gebied, waardoor er ook andere soorten wandtegels zijn die ook andere ruimtes volledig naar uw hand kunnen zetten. Bij de specialist Pand 16 heeft u alle mogelijkheden op een rijtje, kunt u advies krijgen over wat de voordelen van materialen voor uw kamer zijn én kunt u zelf kijken naar en voelen aan de wandtegels in de showroom.

Materialen wandtegels en in welke kamers?

Naast de meest bekende wandtegels die van keramiek gemaakt zijn, zijn er ook andere materialen die de laatste jaren op grote schaal geïntroduceerd zijn en ook andere ruimtes dan de badkamer en toilet kunnen bekleden:

Een variatie aan natuurstenen

Multifunctionele PVC wandtegels

U zult zich misschien afvragen wat er nou zo anders is aan elk van deze materialen, dat zal zo behandeld worden in de voordelen. Iedere soort wandtegels is namelijk van een bepaald materiaal dat beter past bij een bepaalde kamer, of juist bij een bepaalde voorkeur die u kan hebben.

Voordelen per tegel soort

De keuze voor een wandtegel is dus enorm afhankelijk van de kamer waarvoor u de tegels nodig hebt. Ondanks dat u zelf met uw eigen ogen moet bepalen wat uw voorkeur is, en medewerkers in een showroom u een totaaloverzicht kunnen bieden, is hier vast een overzicht wat u kan helpen een beeld te krijgen van de voordelen van elk materiaal:

Keramiek: Deze klassieke wandtegels zijn gemaakt om waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken te zijn, redelijk recht toe recht aan, maar betaalbaar.

Natuursteen: Natuursteen is uniek, maar lastiger schoon te houden en is niet altijd even waterafstotend. Het biedt wel uniekheid en sfeer in elke (woon-/slaap-) kamer.

PVC: Nieuw binnen de wandtegels is dit materiaal. Een voorloper in innovatie door het strakke uiterlijk, waterafstotend, isolerend en in elke kamer te gebruiken.

Bent u nu bereid meer te betalen voor uniekheid in uw kamer met natuursteen, wilt u goedkoop en gemakkelijk en keramiek, óf een mix met het beste van beiden? U kunt nu alles vergelijken en overwegen bij Pand 16 op de website óf in de showroom!

 

https://www.pand16.nl/