Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Wat je moet weten over de Xbox

Sinds 2002 kennen we in Europa en dus ook in Nederland de Xbox van Microsoft. Deze spelcomputer is gebouwd als een pc. De Xbox is daarmee een veelzijdig apparaat. Naast het spelen van videogames kunnen met het apparaat dvd’s worden afgespeeld en bekeken, en op de ingebouwde harde schijf kan muziek worden opgeslagen. Een interessant stukje techniek. Inmiddels zijn we wat jaren verder en daarmee ook vele ontwikkelingen. Er zijn tot dusver diverse consoles ontwikkeld met dito mogelijkheden.  Zo is er voor ieder wat wils. Afhankelijk van je wensen kies je je console-pakket uit.

De keuze in Xbox games is reuze

De games van de Xbox zijn bijna onuitputtelijk en dat is goed nieuws. Ga op zoek naar jouw voorkeur door bijvoorbeeld eens een proefabonnement te nemen. Deze maand komt de Xbox One S 1 TB-Console Sea of Thieves bundel uit. Daar zit bijvoorbeeld een maand gratis Xbox Live Gold lidmaatschap aan vast. Maar ook een proefabonnement van 1 maand voor de Xbox Game Pass met toegang tot meer dan 100 games. Heb je een oude console en ben je wel eens aan vernieuwing toe? Ruil dan je oude console in en krijg een fikse korting op een nieuwe Xbox console.

Xbox Gift Card voor maximale mogelijkheden

Ben je al een fervent aanhanger van de Xbox dan ken je de onbeperkte mogelijkheden en de bijzondere kwaliteit van de games. Dan weet je ook dat vrijwel geen enkele game console de maximale mogelijkheden gratis aanbiedt. Je hebt bijvoorbeeld credits nodig om in de store te kunnen kopen. De Xbox Gift Card biedt jouw o.a. de mogelijkheid om aankopen in de store te doen. In vergelijking tot andere aanbieders biedt Xbox een ruim aanbod aan Gift Cards. Voor elk budget is er een geschikte kaart beschikbaar. Dat is ook nog eens heel handig wanneer je iemand een Xbox Gift Card cadeau zou willen doen. Of nog beter: vraag er zelf één cadeau. Jij weet vast wel waar je hem aan kan besteden!

https://www.dreamgame.nl