Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Bol.com repricer

Bol.com repricer

Succesvol verkopen op Bol.com met repricer software

Zakelijke aanbieders op Bol.com worden dagelijks geconfronteerd met dynamische prijzen op Bol.com. De verkoopprijs is een van de belangrijkste producteigenschappen op internet verkoopplatforms in het algemeen en bij Bol.com in het bijzonder vanwege de prijstransparantie. Met een paar muisklikken kunnen alle prijzen van een product boven water worden gehaald. Deze transparantie van het platform vraagt om een doordachte prijsstrategie en de mogelijkheid om snel te kunnen reageren op prijswijzigingen van concurrenten. Zakelijke aanbieders strijden met voortdurend wijzigende, dynamische prijzen op Bol.com om de gunst van de consument. Om deze uitdaging het hoofd te bieden kunnen aanbieders op Bol.com de repricer software van Vleks gebruiken. De repricer software van Vleks doorloopt per product de prijzen van de concurrenten en bepaalt op basis van deze prijzen en een aantal bedrijfsspecifieke parameters een nieuwe productprijs.

Geautomatiseerde prijzen in Bol.com met de repricer van Vleks

Het toepassen van de repricer leidt tot geautomatiseerde prijzen bij Bol.com. Het voordeel van de toepassing van de repricer op Bol.com is dat het geen tijd kost om de competitie in de gaten te houden. Want door de repricer op te starten worden automatisch alle prijzen van de concurrentie gescand, waarna ook weer automatisch de prijzen worden berekend en overgezet naar Bol.com. Om te voorkomen dat een product tegen een te lage prijs wordt aangeboden, kan ook een minimale prijs worden opgegeven.

Verhoog verkopen op Bol.com met repricer software van Vleks

Door op Bol.com de repricer software van Vleks te gebruiken worden, op een dynamische wijze, prijzen van Bol.com aangepast. Uiteraard is het belangrijk dat dit betrouwbaar gebeurt, want een fout in de prijsstelling kan rampzalige gevolgen hebben. Daarom moet elk softwaretool dat op geautomatiseerde wijze prijzen op Bol.com aanpast voldoen aan eisen van betrouwbaarheid. De repricer software van Vleks blinkt uit in snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Neem daarom contact op met Vleks en verhoog uw verkopen op Bol.com met de Vleks Repricer.

https://www.vleks.com/bol-com-repricer/