Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Lamelparket uit de eigen fabriek van Bax Houthandel

Het lamelparket van Bax Houthandel komt uit de eigen vloerenfabriek in Barneveld. Alle materialen worden bij de bron ingekocht en de vloeren worden zelf geproduceerd. Hierdoor kan Bax Houthandel goedkope lamelparket leveren onder de gemiddelde marktprijs. Bij het lamelparket heeft u de keuze uit twee varianten, te weten het Budget lamel parket en het Multiplank lamelparket. Het lamelparket van Bax Houthandel wordt gemaakt van multiplex. Er wordt geen gebruik gemaakt van een 3 laag systeem gemaakt van houten latjes.

Budget lamel parket

Budget lamelparket ziet eruit als een volwaardige houten vloer maar is slim opgebouwd waardoor de prijs een stuk lager is. Budget lamelparket is opgebouwd uit een houten toplaag van 2,5 millimeter of 1,5 millimeter die is vastgemaakt op echt multiplex van 12mm.

De prijs van het budget lamelparket wordt bepaald door de houtprijs die op zijn beurt mede wordt bepaald door de grootte en hoeveel knoesten er in een plank zitten.

Multiplank lamelparket

Het multiplank lamelparket (of duoplank) is een houten vloer die is opgebouwd uit een houten toplaag van 4mm die is vastgemaakt op echt multiplex van 15mm dik.

De prijs van het multiplank lamelparket is erg afhankelijk van de houtselectie. Als vuistregel kunt u aanhouden dat hoe minder knoesten houten multiplanken hebben hoe duurder het is.

Leggen en afwerking van het lamelparket

Het leggen van lamelparket is maatwerk. Bij Bax Houthandel hebben wij eigen leg teams die uw lamelparket leggen. Inclusief het plaatsen van de aangekochte ondervloer en het installeren van plinten. Daarnaast kunnen extra werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het inkorten van deuren, tegen een meerprijs worden uitgevoerd.

Door te investeren in de afwerking verlengt u de levensduur van uw lamelparket. Door het gebruik van olie krijgt de vloer een natuurlijk uitstraling. Het is mogelijk om pigment toe te voegen aan transparante olie of om gekleurde olie te gebruiken. Tegenwoordig is het mogelijk om het lamelparket al te oliën en op kleur te brengen in de fabriek. Hierdoor is uw vloer sneller gelegd en is deze meteen beloopbaar.

As extra bescherming kunt u de vloer laten voorzien van een top coat. Door deze matte coating gaan de poriën van het hout dicht waardoor het zonder problemen in een keuken kan worden toegepast.