Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Op zoek naar een van de beste maar toch goedkope IPhone hoesjes? iphonehoesjes.nl!

Iphonehoesjes.nl is een Nederlandse website die iPhone hoesjes verkoopt, maar ook accessoires voor iPhone ‘s verkoopt. Het is een veelbelovende website, die nog steeds groeiende is. Ook is de website door 97% van de kopers beoordeeld met een 9 (op een schaal van 1 tot 10).

Iphonehoesjes.nl heeft voor iedere iPhone gebruiker wel een geschikt hoesje

Heb je een nieuw telefoonhoesje nodig of ben je uitgekeken op je eigen iPhone hoesje? Ga dan naar iphonehoesjes.nl. Hier hebben ze een grote hoeveelheid aan verschillende telefoonhoesjes. Je kunt hier bijvoorbeeld al kiezen uit het type telefoon, het soort materiaal van het hoesje en een leuke print. Door de variatie aan keuzes zit er altijd wel een leuk hoesje bij voor iedereen.

Voordelen Iphonehoesjes.nl

De website heeft een vandaag besteld, morgen in huis regeling. Indien er voor half 7 besteld wordt.  Ook maken ze gebruik van gratis verzending, waardoor je écht alleen voor je telefoon hoesje betaald. Verder kan je hier betalen met IDeal. Waardoor iPhone hoesjes kopen nog makkelijker én sneller wordt.

De prijzen van de iPhone hoesjes beginnen al vanaf €4,95. Hierdoor hoef je geen groot budget te hebben als je een nieuw hoesje nodig hebt, wat ook weer perfect is voor bijvoorbeeld de student. De prijs hangt overigens af van het materiaal hoesje dat je kiest, een leren hoesje is daarom een stukje prijziger.

Materialen en typen iPhone hoesjes

Bij iphonehoesjes.nl is er een grote variatie aan materialen en typen iPhone hoesjes. De meest populaire soorten materialen voor de iPhone hoesjes zijn leer, TPU, Polycarbonaat en Aluminium.

De verschillende soorten typen hoesjes lopen daarentegen erg uit een. Waardoor je kunt kiezen uit een wallet, hardcase, softcase, bumper of screenprotector.

Accessoires

Naast iPhone hoesjes hebben ze nog veel meer producten te bieden. Zo hebben ze een bluetooth speaker Phone speciaal voor in de auto. Om het bellen makkelijker en veiliger te laten gaan. Naast de bluetooth speaker Phone voor in de auto verkopen ze ook audio speakers voor je telefoon en handige extra’s voor tijdens het sporten, zoals een sportband armband!

Wil je nog meer weten? Neem dan een kijkje op de website: www.iphonehoesjes.nl.