Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Joybuy: weer een Chinese concurrent!

Kortingen zijn aantrekkelijk, en we willen allemaal goedkope en goede dingen kopen. Echter, zoals een Chinese oude zeggen: “Je krijgt waar je voor betaalt “, korting wijst soms op slechte kwaliteit, gebreken of andere tekorten. Laat je niet overhalen door lage prijzen. Lees aandachtig! Een typisch voorbeeld is een man die een mobiele telefoon online heeft gekocht, maar alleen een model van de telefoon heeft ontvangen. Hij realiseerde zich dat hij werd aangetrokken door de grote rode “Korting” maar negeerde de kleine letters “model” op de advertentie.

Chinese online shopping sites zijn de laatste jaren een goedkope en populaire keuze geworden voor klanten over de hele wereld.

Aliexpress, Gearbest, Deal Extreme, Banggood en vele anderen zijn in ieder huishouden een begrip geworden. En niet voor niets – de Chinese online shopping sites bieden een bijna onvoorstelbare combinatie van een grote verscheidenheid aan producten, wereldwijde verzending en zeer aantrekkelijke prijzen.

Aan de andere kant lopen de productkwaliteit en het serviceniveau sterk uiteen van plaats tot plaats, waardoor de beslissing waar een bestelling moet worden geplaatst zeer belangrijk is.

In dit artikel evalueren we de beste Chinese sites. De rangschikking is gebaseerd op een gewogen score van duizenden beoordelingen van gebruikers die door het Savey team zijn verzameld en geclassificeerd, evenals op websites zoals Trustpilot en Sitejabber.

Joybuy ervaringen

JoyBuy (joybuy.com) is een bekende e-commerce winkel die concurreert met merken als Amazon, Wish en Amazon Prime. Vergeleken met zijn collega’s is JoyBuy een middelgroot merk binnen zijn categorie.

Iedereen kan reviews van JoyBuy en Joybuy ervaringen plaatsen, maar ons eigen redactieteam doet ook onderzoek om vragen te beantwoorden en ratings voor dit merk te geven. Tot nu toe heeft ons team ongeveer 90 uur besteed aan het onderzoeken en beoordelen van de 1.406 beste e-commerce winkels op basis van 380 datapunten, zoals het militaire kortingsbeleid, en (zie de volledige criterialijst).

De sterke punten volgens Joybuy ervaringen zijn:

  • Biedt websitebeveiliging en privacygegevens aan

  • Biedt geld-terug-garantiegegevens aan

  • Biedt affiliate programma’s details aan

  • Biedt details over social media pagina’s aan

  • Accepteert debet- & prepaidkaartgegevens

  • Biedt promo codes details aan

  • Biedt contactgegevens voor contactgegevens

  • Ondersteunt details over ethische praktijken

 

Gerelateerde artikelen

Wat is een goed klantcontact?

Graag een ooglidcorrectie?

Migraine kan zeer vervelend zijn