Web raketa
Computers / Shopping

Mastercard Debitcard

Wilt u zichzelf graag wat pleziertjes en luxe gunnen zonder ook maar iets van krediet of schulden? Dat kan met de Mastercard Debitcard. Deze kunt u volledig vrijblijvend aanvragen. Hij is net zo veelzijdig en makkelijk in gebruik als de alom bekende credit card.

Met zo’n debitcard kun je alles aan, u kunt hem wereldwijd gebruiken op maar liefst 25 miljoen locaties! En dat is nog niet alles. Via internet kopen zal nog nooit zo eenvoudig geweest zijn als met deze Prepaid Creditcard.

Wat is een Debit Card?

In Europa moet hij nog wat aan bekendheid winnen, maar in Amerika is een debitkaart gewoonweg niet meer weg te denken. Maar waarin verschilt zo’n debitkaart nu van een kredietkaart? Wel, het grootste verschil zit ‘m in de limiet van de kaart.

De kredietkaart enerzijds heeft een zogenaamd ‘krediet’. U kunt deze kaart altijd en overal gebruiken. U heeft hier als het ware beschikking over een tijdelijke lening. Het geleende bedrag kunt u op een later tijdstip terugbetalen of u kunt de som in haalbare termijnen terugbetalen. De limiet van het krediet waarover u kunt beschikken wordt op voorhand bepaald. Hierbij wordt rekening gehouden met uw inkomen en uw uitgaven. De historiek van uw uitgaven wordt gecontroleerd en geregistreerd bij het BKR te Tiel.

Wanneer u iets koopt, kunt u daarna nog iets anders kopen zolang u maar onder het maximaal te lenen bedrag blijft. Gaat u voorbij dat bedrag dan komt u ‘in het rood’ te staan en zult u dus nog meer moeten terugbetalen aan de verstrekker van de lening. Het is in dit geval duidelijk dat een grondige controle over uw budget noodzakelijk is om onnodige en ongewenste schulden te vermijden. Gelukkig bestaat er een alternatief voor de credit card waarbij u die risico’s op schulden niet zult hebben.

De debitkaart anderzijds werkt niet met een ‘krediet’. Dit heeft als gevolg dat u nooit ‘in het rood’ kunt komen te staan. Het is een Prepaid Creditcard: de limiet van uw debitkaart is eenvoudigweg afhankelijk van het bedrag dat u zelf op de kaart heeft gezet.

Wanneer u bijvoorbeeld € 250 op de kaart stort, is dit het maximum bedrag waarover u beschikt. U kunt dus vooraf bepalen wat u maximum wilt of kunt uitgeven in een bepaalde periode. U zult dus geen ongewenste schulden opbouwen want uw limiet heeft u zelf vastgelegd.

Aanvragen van een debitkaart

De aanvraag van een debitkaart is voor iedereen vrijblijvend en eenvoudig. Het maakt niet uit of u een vast maandelijks inkomen heeft of niet. De debitkaart kan ook aangevraagd en gebruikt worden door zelfstandige ondernemers, mensen met een uitkering of zelfs door mensen zonder inkomen.

Op deze website kunt u meer informatie vinden over de voordelen en mogelijkheden van de debitkaart. U vindt er ook aanbieders waarbij u zo’n kaart geheel vrijblijvend kunt aanvragen. Bij twijfels over het nemen van een buitenlandse prepaid credit card, kunt u vanzelfsprekend ook gewoon kiezen voor een Nederlandse aanbieder.

http://www.mastercard-debitcard.nl