Web-raketa

okt 24, 2016 Computers / Shopping

Nieuw huis en veiligheid

Een nieuw huis geeft de kans om deze zo in te richten naar eigen smaak. Zo kunt met beginnen met een schone lei. Eén van de eerste keuzes die gemaakt moeten worden zijn; welke vloer komt er in het huis en hoe gaan de muren eruit zien. De vloer van een huis is essentieel, er is veel keuze. Zo kan men er voor kiezen om de grond te bedekken met vloerbedekking, laminaat, parket of plavuizen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor vloerverwarming dit is erg comfortabel zo krijgt u nooit koude voeten in de winter. Hierna kan er verder gegaan worden met het interieur van het huis.

 Zo komt ook de keuken aan de beurt, een nieuwe keuken uitzoeken kan nog wel eens knap lastig zijn, er is veel keuze. Zo kan men kiezen voor verschillende materialen, kleuren en stijlen. Zodat de keuken helemaal bij het huis past. Sommige kiezen voor een strakke keuken met bijvoorbeeld een kookplaat, andere kiezen weer voor een landelijke keuken met een gasfornuis. Er zijn veel combinaties mogelijk en het aantal apparaten dat men kan kiezen is de laatste jaren flink gestegen. Dubbele ovens, grote fornuizen, koffiezet apparaat of een kraan met kokend water.

 Door al deze apparaten wordt de keuken er niet veiliger op, zorg dan ook dat u altijd een verbandkoffer bij de hand heeft, zodat u te allen tijde een wond kan behandelen. Een snij wond is snel opgelopen in een keuken. Ook ligt er altijd brandgevaar op de loer en kan bij het minste of geringste een klein brandje ontstaan. Zorg er dan ook voor dat er in ieder geval een blusmiddel aanwezig is in de keuken. Een blusdeken is zeer handig en deze kunt u snel pakken en werkt meteen. U legt de deken meteen over de vlam, de deken dooft het vuur omdat er geen lucht meer bij komt. Deze deken is gemaakt van een vuurvast materiaal waardoor deze niet in brand vliegt.

https://www.schoens-safety.nl