Web raketa
Image default
Computers / Shopping

De nieuwste innovatie op drone gebied

De ontwikkelingen in de drone industrie staan de laatste jaren niet stil. We zien dat deze vliegende machines in rap tempo evolueren en steeds meer worden voorzien van technische snufjes. Wat zijn de meest opvallende ontwikkelingen op dit moment?

Een monopolie of niet?

Wanneer we kijken naar de reviews van experts en de verkoopcijfers van drones zien we dat er een speler op dit moment ver boveuit springt. Ook wel bekend als het Apple van de drones, is het Chinese merk DJI.

Dit merk heeft naam gemaakt met hun Phantom lijn en heeft dit jaar hun laatste product uitgebracht, namelijk de DJI Mavic Pro. Deze hypermoderne drone kun je gemakkelijk meenemen op reis en je kunt er verbluffende beelden mee opnemen.

GoPro betreedt de markt

We zien een andere bekende naam de drone markt betreden, namelijk GoPro. Dit merk is natuurlijk bekend van de zeer populaire action camera’s. Nu hebben ze hun laatste action cam, de GoPro Hero 5, gecombineerd met een drone. Dit heeft als resultaat de GoPro Karma. Veel mensen denken dan nu ook aan GoPro bij het drone kopen. De meningen over deze drone zijn echt flink verdeeld. Sommige vinden m geweldig, anderen vinden dat deze niet kan tippen aan de DJI Mavic.

Wat is jouw favoriete drone? De GoPro Karma, of toch de DJI Mavic Pro?