Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Net de nieuwe iPhone 7?

Je bent wel helemaal het mannetje wanneer je loopt met de nieuwste iPhone. Toch zou ik bij het aankopen van een iPhone wel een hoesje bestellen. Het is welliswaar niet per definitie een duur hoesje te zijn, maar je kunt ook prima een goedkoop hoesje bestellen. De meeste hoesjes hoeven ook niet duur te zijn om toch goed te kunnen beschermen. De meeste iPhone Hoesjes hoeven dus echter niet duur te zijn. Voor een klein 20 euro beschik je al over een zeer goede iPhonecase.

 

Welk type hoesje is de beste?

 

Er zijn veel verschillende soorten hoesjes. Er zijn siliconen hoesjes, hardcases, flipcovers en ga zo nog maar even door. Toch is een bumper voor de iPhone 7 ook het beste. Deze beschermt zowel de voor- als achterkant. Dat is ook wat je wilt natuurlijk met een goede bumper. Toch is het ook belangrijk om eens goed te kijken naar een hoesje. Niet alleen een hoesje kan je iPhone 7 beschermen, maar een glasplaatje kan het ook! Toch biedt dit nog niet de garantie dat je iPhone niet kapot zal gaan.  toch is er ook nog een derde mogelijkheid om je telefoon te beschermen. Je kunt namelijk je iPhone 7 laten verzekeren. Dit kun je doen bij diverse verzekeraars. De meeste verzekeringen kosten je rond de 10 euro per maand. Dit staat natuurlijk ook wel mooi. Toch krijg je dan alleen het bedrag van de schade vergoed indien nodig.

 

Waar laat je je telefoon repareren?

 

Er zijn veel plekken waar je dit kunt doen? je iPhone 7 laten repareren in Hengelo.  Hier zitten vele telefoon reparateurs. Deze reparateurs kunnen jouw iPhone behandelen zodat deze perfect wordt behandelt. Je wilt natuurlijk wel dat je telefoon goed wordt gerepareerd. Kijk daarom ook eens voor een goede reparateur bij jou in de buurt! Er zijn er genoeg in en rondom Hengelo.

http://www.jangorter-iphone.nl/