Web raketa
Computers / Shopping

Verkoop je oude telefoon!

Bijna iedereen zal wel eens het idee hebben om zijn/haar telefoon verkopen. Het is natuurlijk ook leuk als je oude telefoon een redelijk bedrag oplevert. In dit artikel zul je een aantal tips vinden die het verkopen van je telefoon een stuk makkelijker maakt.

Wat is de staat van je oude telefoon ?

Het is wel belangrijk dat je telefoon nog enigszins in goede conditie is als je overweegt deze te verkopen. Ook speelt het type telefoon en de prijs die je er voor vraagt een grote rol om de kans op eventuele kopers. Een goed verzorgde telefoon levert uiteraard meer op dan een telefoon die van ellende bijna uit elkaar valt. Telefoons die het op dit moment erg goed doen op de markt voor tweedehands telefoons zijn de iPhone modellen maar ook de Microsoft Lumia en Samsung modellen doen het nog altijd erg goed. Een oude iPhone 4 kan al gauw een bedrag tussen de 100 en 200 euro opleveren, mits de telefoon nog in goede conditie is uiteraard.

Recycling

Het recyclen van je oude telefoon klinkt misschien een stuk minder aantrekkelijk maar het tegendeel is waar. Het recyclen van je oude telefoon draagt bij aan een beter milieu en ook bij deze optie krijg je bij sommige bedrijven een bedrag uitgekeerd. In het buitenland is dit al een aardig populair fenomeen maar ook in Nederland wordt dit een steeds geliefdere optie. Een nieuw model kan al gauw een bedrag boven de 100 euro opleveren!

Vraag en aanbod

Een smartphone is nog steeds één van de meest verkochte producten ter wereld. Alleen in Nederland zijn er al zo’n 20 miljoen smartphones in gebruik, zo geliefd zijn telefoons dus. Op verschillende social media zijn er genoeg pagina’s waar vraag is naar mobiele telefoons en/of smartphones en anders zijn er altijd nog de bedrijven die jouw mobieltje graag recyclen. Meer info lees je hier.

http://www.oudetelefoonverkopen24.nl/