Web-raketa

aug 19, 2015 Computers / Shopping

De tuin er weer netjes bij

Voor veel mensen is het heel wat waard: een mooie tuin. Dan wil je er natuurlijk ook voor zorgen dat je tuintje er zo netjes mogelijk bij staat, zodat je er lekker in kunt zitten. Maar ook als je misschien minder in je tuin zit, zoals in de herfst, wil je ook dat je tuin er goed bij staat. Met het komen van de herfst vallen ook de blaadjes van de bomen en dat kan een hoop rommel geven in je tuin. Met bladblazers kun je deze rommel echter netjes opruimen.

Je hebt twee soorten apparaten waarmee je bladeren kunt opruimen. Allereerst heb je, zoals al genoemd, de bladblazers. Deze blazen zoals de naam al zegt, de bladeren weg en op die manier ruim je dan je tuin op. Die bladeren kun je vervolgens weer voor compost gebruiken of laten liggen in de tuin voor eventuele dieren of een ander doel laten liggen.

Je hebt ook apparaten waarmee je de bladeren kunt opzuigen. Die zijn niet alleen handig voor de bladeren die van de boom zijn gevallen maar ook voor de rommel die je hebt gemaakt met je heggenschaar. De bladeren worden eenvoudig weg opgezogen en opgevangen in een zak die aan het apparaat is bevestigd. De bladeren of ander plantenafval kun je dan daarna uit de zak verwijderen en weggooien of er wederom compost van maken.

 Deze apparaten werken meestal op stroom of op benzine. Benzine is meestal de keuze waar mensen voor gaan. Stroom lijkt handig maar heeft ook een aantal nadelen. Zo moet je er dus altijd rekening mee houden dat je je apparaat eerst oplaadt of zorgen dat je een stopcontact en meestal ook een verlengsnoer in de buurt hebt. Met een apparaat op benzine moet je natuurlijk ook wel zorgen dat deze voldoende vol is.

http://www.fuxtec.nl