Web raketa
Computers / Shopping

Pas op in het verkeer

Je merkt het wanneer je naar het weerbericht kijkt; er wordt gewaarschuwd voor nachtvorst. Je voelde het waarschijnlijk ook al toen je vanmorgen in je auto stapte. Je accu startte wat moeilijk en je voorruit zat stevig aan gevroren. Instappen en wegrijden naar je werk wordt dan ook de komende tijd ietwat bewerkelijker. Was het in de zomermaanden zo dat jij je werkspullen op de bijrijdersstoel legde en weg reed; vanaf nu zal je er wat langer over moeten doen om op je werk te komen. De wintertijd is dan ook bij niet heel veel automobilisten favoriet.

Een veilige weg

De gemeentes en de rijksoverheid doen er op hun beurt alles aan om jou veilig op weg te helpen. Midden in de nacht en vroeg in de ochtend gaan strooiwagens al de weg op om pekel over de weg te spuiten. Hierdoor kan jij veilig rondrijden zonder slipgevaar. De overheid doet er alles aan wat binnen hun macht ligt om hiervoor te zorgen. Toch zijn er zaken die mis kunnen gaan wanneer jij in de wintermaanden achter het stuur stapt. Eén van die dingen is afleiding in je auto waardoor jij jezelf en het verkeer om je heen ernstig in gevaar kunt brengen.

Laat je niet afleiden

De meeste mensen worden in hun auto afgeleid door hun smartphone. Een binnenkomend berichtje van een vriend of kennis, een melding over verkeersinformatie die je echt even moet bekijken; het zijn allemaal zaken die voor jou op dat moment belangrijk zijn en die je dus even moet zien. Juist op zo’n moment let je niet op datgene waar je op zou moeten letten; het verkeer. Het is dus zaak dat jij je smartphone op een goede plek in je auto hangt, waar jij er goed op kan kijken maar waar je het verkeer niet mee in gevaar brengt. Brodit heeft hier goed over nagedacht en heeft voor jouw auto de ultieme oplossing; ProClip. Vraag ernaar bij je autodealer.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/proclip