Web raketa
Computers / Shopping

Uitstekende functionaliteit van draadloze oordopjes

De luister ervaring van draadloze oordopjes is fenomenaal. Door de laatste ontwikkelingen is het geluid geoptimaliseerd en vaak beter nog dan de plug-bare oordopjes. Het euvel wat vaak op den duur ontstaat met plug-bare oordopjes is dat de draad dubbelvouwt, of verdraaid raakt, met als gevolg dat de welbekende kraak ontstaat. Deze kraak ontstaat doordat de uiteinden van de draad nog maar fragiel aan de dopjes is bevestigd. Met de komst van draadloze (bluetooth) oordopjes behoort dit euvel tot het verleden. Draadloze oortjes vormen hiermee een praktische oplossingen in vele situaties; van sportmomenten tot vrijetijdsbesteding. 

Modellen en prijzen

De prijzen van de meest gangbare bluetooth oordopjes liggen tussen de €20 en €35; je koopt hiervoor oordopjes die uitgerust zijn met diverse technologische hoogstandjes (waaronder bluetooth). De oordopjes zijn aan elkaar verbonden via een koord. Een andere populaire keuze is de draadloze koptelefoon, eveneens te koop met bluetooth. De prijs hiervan ligt circa rond €60

Online de meeste keuze

Online speciaalzaken, zoals Draadlozeoortjes.nl biedt de klant een enorm aanbod van de meest actuele losse oortjes, waarbij de prijzen vaak een stuk lager liggen dan in de gemiddelde winkel. Binnen slechts één werkdag wordt de bestelling thuisbezorgd. 

http://www.draadlozeoortjes.nl/product-categorie/draadloze-bluetooth-oordopjes/